ارائه کننده :

اطلاعات تماس

گفتگوی آنلاین

شهر : تهران

قیمت : 14,000,000 ريال

NAQIBMEMAR GROUP

NAQIBARCHITECT & NAQIBVILLA
گروه هنر و معماری نقیب معمار
مشاوره ، محاسبه ، طراحی ، نظارت ، تجهیز و اجرای کامل پروژه های
ویلا ، باغ ویلا ، ویلاهای لوکس ، استخرهای تفریحی و درمانی
در ایران و کشورهای همجوار
خدمات ما :
معماری محوطه ( لنداسکیپ )
بام سبز ( روف گاردن )
دیوارسبز ( گرین وال )
باغ تراس ( تراس گاردن )
معماری داخلی ، دکوراسیون داخلی ، دکوراسیون محوطه
استخرهای لوکس ، آبنما ، برکه ، دریاچه مصنوعی



استخر یک سیستم سیرکولاسیون است یعنی آب در یک مسیر گردش می ­کند، در یک سیکل بسته از یک طرف وارد و از طرف دیگر خارج می­ شود .
اینکه آب خروجی از استخر چطور خارج می­ شود و جانمایی نازل­ ها چطور باشد تاثیر زیادی در پروژه و طراحی آن خواهد داشت پس بعد از مشخص شدن محل و ابعاد تصفیه خانه باید این بخش طراحی ­شود.
برگشت آب از استخر به تصفیه خانه به دو روش کلی انجام می­شود.
1- روش اسکیمر
در این روش از یک یا چند دریچه اطراف استخر و هم تراز لبه­ آب استفاده می ­شود در روش اسکیمری باید ورود آب از نزدیک سطح آب انجام شود طوری نازل­ها آب را  وارد استخر کنند که جریانی روی سطح آب ایجاد شود و چربی و ذرات معلق روی سطح آب را به سمت اسکیمر هدایت کند سپس از طریق اسکیمر یه تصفیه خانه هدایت شوند.
بنابراین مهمترین وظیفه اسکیمر جذب چربی و تصفیه سطحی آب می ­باشد.
محل قرار گیری اسکیمر در کاسه استخر
2- روش سرریزی
در این روش اطراف کاسه استخر یک گاتر یا جوی در نظر گرفته می ­شود و بهتر است سرتاسر لبه استخر چرخانده شود از این جوی یک یا چند خروجی به سمت تصفیه خانه می­ رود و آب سرریزی را به تصفیه خانه می رساند .
در روش سرریزی بهتر است ورودی­­ های آب به استخر از کف استخر باشد و برای ایجاد جریان کافی در آب از چند نازل استفاده شود.
زمانی که آب از نازل­ های کف وارد استخر می ­شود سطح آب استخر بالا آمده و از لبه­ های آن سرریز می­ شود داخل جوی اطراف آن و وقتی وارد جوی شد به تصفیه خانه بر می­ گردد اما اگر این آب مستقیما به پمپ برود و بعد وارد استخر شود در حالتی که افراد وارد آب می­شوند سطح آب بالا می­ آید و با توجه به محدودیت جوی آب از آن سرریز کرده و وارد محوطه استخر می ­شود. برای حل این مشکل یک منبع بالانس در تصفیه خانه در نظر می­ گیریم. زمانی که افراد داخل آب نباشند سطح آب این منبع حدود 30% حجم آن است و با ورود افراد آب خارج شده از کاسه استخر در این منبع ذخیره می شود .
ترتیب قرار گیری تجهیزات استخر
مکش پمپ تصفیه استخر به کف این منبع متصل شده و  آب از آنجا مکش می­ شود همانطور که گفته شد بخش زیادی از این منبع در حال عادی خالی است و اگر افراد وارد آب استخر شوند با سرریز کردن،  آب اضافی به سمت بخش خالی این منبع وارد می ­شود و مانع از دو ریز آب استخر یا وارد شدن آن به محوطه استخر می­ شود.
منبع بالانس روش محاسبه ساده ای دارد اما باید به روش صحیح توسط طراح انجام شود .



با ما تماس بگیرید

























Landscape architecture
گروه هنر و معماری نقیب معمار در سال توسط مهندس سید محسن نقیبیان بنیانگذار استخرهای چند منظوره : تفریحی ، ورزشی ، درمانی تاسیس گردید و هم اکنون در زمینه : مشاوره ، محاسبه ، طراحی ، نظارت ، ساخت
تعمیر ، بازسازی و نوسازی کامل پروژه های :
ویلا ، باغ ویلا ، ویلاهای لوکس
معماری محوطه ( لنداسکیپ ) ، باغ پشت بام ( روف گاردن ) ، دیوار سبز ( گرین وال ) ، باغ تراس ( تراس گاردن )
استخر های لوکس ، آبنما ، برکه ، دریاچه مصنوعی
در ایران و کشورهای همجوار با گروه فنی و مهندسی مجرب
و اکیپ های اجرایی مختلف در زمینه های فوق مشغول به فعالیت میباشد
آدرس دفتر مرکزی : تهران ، میدان جمهوری ، برج اداری سهیل ، طبقه هفتم ، واحد

#اسکلت_فلزی

بیشتر

کالای های مشابه #اسکلت_فلزی

دیدگاه خوانندگان :


دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

اطلاعات تماس

گفتگوی آنلاین

×