کدام فلاش تانک مناسب سرویس بهداشتی شماست؟
فلاش تانک ها امروزه تبدیل شده اند به یکی از وسائل بهداشتی که در هر خانه ای موجود هستند، فلاش تانک عموماً در توالت های فرنگی به کاربرده می شد، اما با توجه به این که استفاده از این وسیله تمیز تر و بهداشتی تر بوده امروزه در توالت های نشسته یا همان تخت هم به کار برده می شود.
مکانیزم عملکردی و ساختار فلاش تانک ها
به گزارش پیام ساختمان، فلاش تانک از یک منبع ذخیره آب که از نوعی پلاستیک UPVC درست شده و لوله انتقال آب به کاسه توالت، تشکیل می شود. عملکرد آن به این گونه است که با کشیدن زنجیر یا فشار دکمه تخلیه آب سوپاپ تخلیه جابه جا شده و آب با فشار تخلیه می شود.
فلاش تانک های دوگانه
در فلاش تانک های دوگانه مخزن فلاش تانک به دو قسمت کوچک و بزرگ تقسیم شده و خروجی هر کدام از این دو قسمت نیز جداگانه قابل تنظیم است. استفاده کننده به فراخور نیاز در هر بار استفاده خود یکی از دکمه های کوچک یا بزرگ را خواهد فشرد . بدین ترتیب حجم قابل توجهی از آب شربی که در شرف تبدیل به فاضلاب بود ، ذخیره سازی و حفظ می شود . استفاده از فلاش تانک های دوگانه می تواند 50 تا 70 درصد در این بخش صرفه جوئی به دنبال داشته باشد. این مدل فلاش تانک ها به دوزمانه نیز مشهور هستند.
فلاش تانک آنتی باکتریال
فلاش تانک های آنتی باکتریال از لحاظ عمل کردی و شکل ظاهری فرقی با بقیه فلاش تانک ها ندارد، فقط در ساختار آن از مواد و مصالح آنتی باکتریال استفاده شده است.
فلاش تانک اتوماتیک
نوع دیگری از فلاش تانک ها، فلاشتانک اتوماتیک بوده که با بازشدن درب سرویس بهداشتی به صورت اتوماتیک شروع بکار می نماید. فلاشتانک اتوماتیک به میزان معین مخزن آب را تخلیه می نماید.
فلاش تانک توکار
فلاش تانک های توکار نوع دیگری از فلاش تانک ها هستند که مخزن آن در دیوار قرار گرفته و دکمه تخلیه آب آن در دیوار تعبیه شده است و مناسب برای مکان ها شلوغ و ارگان ها می باشد. این مدل فلاش تانک ها برای استفاده در منزل هم بسیار کارآمد هستند چرا که هم فضای کمتری را اشغال می کنند هم ظاهر بهتری به سرویس بهداشتی شما می دهند. البته باید به این نکته هم توجه کنید که اگر می خواهید از فلاش تانک های تو کار استفاده کنید باید قبل از اتمام کار تاسیسات سرویس بهداشتی تان به فکر نصب آن ها باشید.
یکی از نکاتی که در استفاده از فلاش تانک باید مورد توجه باشد میزان آب مصرفی این محصولات است. چرا که فقط 20 درصد مصرف آب در توالت ها صرف نظافت شخصی می شود و 80 درصد بقیه آبی است که در خروجی فلاش تانک ها مستقیماً به فاضلاب تبدیل می شود. پس در انتخاب فلاش تانک ها حتما این نکته را مورد توجه قرار دهید.
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :