توسعه پرند با رویکرد سرمایه گذار محور
امروز اولین اتفاقی که در نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و در نمایشگاه انجام شد تفاهم نامه برای ساخت و افتتاح بیمارستان فوق تخصصی با ارائه خدمات برتر و بهتر به صورت دهکده سلامت و با رویکرد توریست درمانی بود که ارزش آن بالغ بر6000 میلیارد ریال است
نمایشگاه فرصت مغتنمی است که می توان در آنجا چهره به چهره و مستقیم با مسئولان و دست اندرکاران صنعت ساختمان گفتگو کرد.
همزمان با افتتاح چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، مهندس باران هاشم زهی، مدیر عامل شهر جدید پرند در غرفه اختصاصی این شهر حضور داشت و با مراجعان، متقاضیان، دست اندرکاران و سرمایه گذاران به گفتگوی چهره به چهره پرداخت که همین دلیل بود تا با وی به گفتگوی کوتاه بپردازیم که حاصل آن را می خوانید:
چه اقداماتی در شهر جدید پرند انجام داده اید که این شهر دارای هویت باشد، نه خوابگاه؟!
یکی از نیازهای شهرهای جدید- از جمله پرند- این است که سیاست گذاری برای این شهرها را بازنگری کنیم. کلاً سیاست شهرهای جدید، سبک سازی جمعیت شهرهای است. قطعاً موضوع مکان یابی و کارهای کارشناسی در رابطه با طراحی شهرها انجام می شود. هنگامی که می خواهیم شهر را بسازیم باید تمام نیازمندی های ساکنان را تأمین کنیم؛ یکی از موضوعات هویت بخشی است که بسیار مهم و ارزشمند است که در این رابطه باید در زمان طراحی، مد نظر قرار گیرد.
بحث اشتغال تا چه میزان بر خوابگاه شدن شهرها موثر است؟
تا مشکل اشتغال در شهرهای جدید حل نشود، شهر به حالت خوابگاه در می آید و هویتی ندارد. هر چه تلاش کنیم وابستگی شهرهای پیرامون را به شهرهای مادر و کلان شهرها کم کنیم، ایجاد و توسعه خدمات ویژه و برتر و بهتر در شهرهای بزرگ وجود دارد و عدم وجود آن امکانات باعث می شود که مردم برای تهیه خدمات خود به کلان شهرها مراجعه کنند. بنابراین سعی و تلاش ما این است که نیازهای مردم در شهر جدید پرند را تأمین کنیم تا شهر هویت خود را پیدا کند.
از سرمایه گذاری بخش مردمی تا چه میزان استقبال می کنید؟
به فکر این هستیم که سرمایه گذاری در شهرهای جدید افزایش پیدا کند و در این مقوله با استفاده از طرح های جامع و تفصیلی که هویت شورای عالی شهرسازی و معماری است سرمایه گذاری کرده ایم.
برای رسیدن به این هدف بالغ بر 22 هزار میلیارد تومان پروژه تأمین کرده ایم. برای این پروژه ها هم ازمقوله هویت بخشی که با استفاده از فرهنگ و مواریث از نقاط مختلف در استان های مختلف برداشت کرده و استفاده می کنیم.
ایجاد هویت حس تعلق و شادابی و نشاط را در مردم ایجاد می کند. به همین علت امروز اولین اتفاقی که در نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و در نمایشگاه انجام شد تفاهم نامه برای ساخت و افتتاح بیمارستان فوق تخصصی با ارائه خدمات برتر و بهتر به صورت دهکده سلامت و با رویکرد توریست درمانی بود که ارزش آن بالغ بر6000 میلیارد ریال است. در آینده نزدیک آن را تبدیل به قرارداد می کنیم و عملیات اجرایی آن را انجام دهیم. برنامه کلی ما این است که برای توسعه پرند از رویکرد" دولت محور"، خارج شده و به سمت رویکرد "سرمایه گذار محور" برویم.
در حال حاضر هم به خاطر مزیت های نسبی که شهر جدید پرند دارد استقبال خوبی از سرمایه گذاری در پرند شده است. این نمایشگاه نیز فرصت مناسبی است که قراردادها و تفاهم نامه هایی با سرمایه گذاران انجام شود تا به این ابزار خدمات مناسبی به ساکنان شهر جدید پرند ارائه کنیم.
در رابطه با بحث معماری ایرانی اسلامی در شهر جدید پرند چه اقداماتی انجام داده اید؟
در خصوص معماری ایرانی اسلامی ضوابط و مقرراتی که تعریف می شود در طراحی پروژه ها مد نظر قرار می گیرد و استفاده می کنیم. طرح هایی را که با رویکرد برون سپاری انجام می شود با معماری ایرانی اسلامی مطابقت دارد. در حال حاضر نیز در پرند راسته بازار ایرانی با وسعت 37 هکتار طراحی شده که در این بازار رواق های ایرانی، باغ ها و فرم ها و مصالح ایرانی از جمله آجر به کاررفته است.
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :