بازار ناهماهنگ شیرآلات
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرآلات بهداشتی با ابراز نگرانی از ناهماهنگی در بازار شیر آلات گفت: در حال حاضر صدور مجوز و تایید استاندارد شیرآلات بهداشتی از قانون خاصی تبعیت نمی کند.
محمد فرزاد گفت: تا یک دهه پیش کارخانه های زیادی در ایران فعال نبودند و کارها خوب پیش می رفت ولی با افزایش واردات شرایط تغییر کرد. اکنون این صنعت از گسترش فوق العاده ای برخوردار شده و نقدینگی در گردش زیادی دارد.
وی تصریح کرد: در گذشته نهایتاً 30 شرکت فعال با برند معتبر در کشور فعال بودند که با مجوز وزارت صنایع از کارخانه بازدید می شد و یک ظرفیتی برای شرکت تعریف می کردند و خط تولید هم مشخص بود. اکنون تعداد آنها به 330 شرکت افزایش یافته است و هر کس در هر جایی کارگاه تولید شیر اقدام کرد بدون اینکه نظارتی در این خصوص باشد در نتیجه کارخانه های مولد متحمل آسیب شدند.
فرزاد با بیان اینکه در حال حاضر یک سری ناهماهنگی در صنعت شیرآلات ایجاد شده است، گفت: تاکید ما استانداردسازی شیرآلات بود. ما بازار را به خوبی کنترل می کردیم و کارها به خوبی پیش می رفت. تلاش زیادی کردیم تا این موضوع کنترل شده و با هماهنگی انجمن باشد ولی در سال های اخیر سیاست ها عوض شد و برای اکثریت فعالان این صنف، گواهی استاندارد و مجوز فعالیت صادر کردند. متاسفانه در اجرای این کار سلیقه ای عمل شد و مطابق قانون عمل نکردند و علیرغم اعتراض انجمن، به مونتاژکاران شیرآلات هم مجوز دادند.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرآلات بهداشتی اظهار داشت: در حال حاضر صدور مجوز و تایید استاندارد شیرآلات بهداشتی از قانون خاصی تبعیت نمی کند. نمی خواهیم بگوییم شیرآلات مونتاژ نشوند بلکه هدف این است قطعات مورد استفاده دارای استاندارد بین المللی و تایید شده باشند. سازمان استاندارد می گوید محصول نهایی را مورد آزمایش قرار می دهیم ولی در عمل این گونه نیست. نمونه بارز این موضوع را می توان در پروژه های مسکن مهر مشاهده کرد، اکثر شیرآلات مورد استفاده در آنجا از استاندارد کافی برخوردار نیستند و کسانی وظیفه تامین و نصب شیرآلات را بر عهده گرفتند که از طریق واسطه انتخاب شدند
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :