Menu Button

دسته بندی Down Arrow

login ورود

Chatچت

Add ثبت آگهی

نقشه های پهنه های گسل شهر تهران ابلاغ شد

عکس شماره 5078 %D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%87%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B3%D9%84-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%BA-%D8%B4%D8%AF

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه محدوده اطراف گسل ها در زلزله بیشترین تلفات را داشته اند، اظهار داشت: به همین جهت نقشه های پهنه های گسل محدوده تهران تهیه و به شورای عالی معماری و شهرسای ابلاغ شد تا پس از تصویب در ساخت و ساز محدوده گسل ها محدودیت هایی اعمال شود.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه محدوده اطراف گسل ها در زلزله بیشترین تلفات را داشته اند، اظهار داشت: به همین جهت نقشه های پهنه های گسل محدوده تهران تهیه و به شورای عالی معماری و شهرسای ابلاغ شد تا پس از تصویب در ساخت و ساز محدوده گسل ها محدودیت هایی اعمال شود. محمد شکرچی زاده در نشستی خبری با بیان این مطلب، افزود: این موضوع در ویرایش چهارم آیین نامه 2800 که شهریور ماه تدوین شده، در نظر گرفته شده است. وی با بین اینکه کمیته های فنی محدوده ها و ضوابطی را برای ساخت و ساز روی گسل ها تدوین کرده اند، خاطر نشان کرد: معتقدم این کار باید در 20 سال گذشته انجام می شد تا خسارت های زلرله کاهش پیدا می کرد اما معتقدم مطالعات تدقیق گسل ها باید ادامه پیدا کند و برای سایر کلانشهر ها هم مورد توجه قرار گیرد.متن کامل این گزارش در نشریه شماره 260 پیام ساختمان به چاپ می رسد.

انتهای خبر | پیام ساختمان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

دیدگاه خوانندگان:

ثبت دیدگاه

Homeخانه
×

Close Button