Menu Button

دسته بندی Down Arrow

login ورود

Chatچت

Add ثبت آگهی

بازار طلا کساد می شود

عکس شماره 5524 %D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه خرید و فروش طلا در بازار با رکود نسبی همراه است، گفت: بازار طلا در مهر ماه دچار رکود فصلی می شود.

به گزارش پیام ساختمان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه خرید و فروش طلا در بازار با رکود نسبی همراه است، گفت: بازار طلا در مهر ماه دچار رکود فصلی می شود.محمد کشتی آرای درباره وضعیت خرید و فروش در بازار طلا و جواهر اظهار داشت: این روزها بازار رونق چندانی ندارد و خرید و فروش در رکود است.وی با اشاره به آغاز مهر ماه گفت: معمولا در 10 روز اول مهر ماه رکودی در تمامی کسب و کارها ایجاد می شود که بازار طلا هم درگیر همین رکود شده است.رئیس اتحادیه طلا و جواهر همچنین به آغاز ماه محرم از هفته دوم مهر ماه تصریح کرد: با توجه به آغاز محرم بازهم رکود در بازار طلا و جواهر باقی خواهد ماند بنابراین پیش بینی می شود مهر “ماه رکود فصلی” بازار باشد.

انتهای خبر | پیام ساختمان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

دیدگاه خوانندگان:

ثبت دیدگاه

Homeخانه
×

Close Button