برگزاری ششمین اجلاس جهانی انرژی در ابوظبی
170 متخصص انرژی در ششمین اجلاس جهانی آینده انرژی که در تاریخ 15تا 17 ژانویه در ابوظبی برگزار شد، به بررسی سهم مصرفی انرژی های تجدیدپذیر تا سال 2030 در جهان پرداختند.
کریسیتنا فیگورس، دبیر اجرایی کنوانسیون سازمان ملل متحد در بخش تغییرات آب وهوایی طی اجلاس جهانی آینده انرژی گفت: هم اکنون 80 درصد انرژی مصرفی جهان از طریق سوختهای فسیلی تأمین می شود اما طی سالهای اخیر به دلیل تلاش کشورها برای کاهش خروج گازهای گلخانه ای که تهدیدی برای گرم شدن جهانی (کره زمین) است تمایلات به سوی انرژیهایی با آلودگی کمتر افزایش یافته است. البته انجام این امر با سرعتی که مورد نظر ماست، اتفاق نخواهد افتاد.
عدنان امین، دبیرکل آژانس بین المللی انرژیهای تجدیدپذیر، نیز در این کنفرانس گفت: برای دست یابی به بهره مندی 30 درصدی از انرژیهای تجدیدپذیر تا سال 2030 ما با یک شکاف 9 درصدی مواجه خواهیم بود که با توجه به شرایط موجود می توانیم آن را جبران کنیم.
فاتح بیرول، اقتصاددان ارشد و مدیر اقتصاد انرژی جهانی در آژانس بین الملل انرژی، در این کنفرانس گفت: ما به سهم 30 درصدی مصرف انرژیهای تجدیدپذیر در جهان تا سال 2030چندان خوشبین نیستیم. اما با توجه به نیاز به این نوع انرژی باید یک چارچوب قابل اعتمادی را ایجاد کنیم تا سرمایه ذاری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر سودآور باشد. اما تاکنون به این هدف دست نیافته ایم.
با بررسی سخنرانی های 170 متخصص انرژی در این اجلاس می توان به اطلاعات گسترده ای در مورد استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در آینده دست یافت. البته برخی از این اظهارنظرها که بیشتر محافظه کارانه می باشند، به سهم 20 درصدی انرژیهای تجدیدپذیر تا سال 2050 اشاره داشته اند اما دیگر اظهارنظرها به سهم 30 تا 40 درصدی معتقدند.
هم اکنون مصرف انرژیهای تجدیدپذیر در حداقل 30 کشور جهان20 درصد می باشد این در حالی است که براساس آخرین گزارش سایت بلومبرگ، سرمایه گذاری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر طی سال 2012 با 11 درصد سقوط به 268 میلیارد دلار کاهش یافته در حالی که در سال2011 با رشد 30 درصد نسبت به سال 2010 به 302 میلیارد دلار رسیده بود.
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :