menu
جستجو
ورود

ثبت آگهی رایگان

برای حمایت از مردم و تولیدکنندگان،

بسته های حمایتی و تشویقی که در راهند

عکس شماره 6988 بسته-های-حمایتی-و-تشویقی-که-در-راهند

پس از نوسانات ارزی که در اقتصاد کشور مشاهده شد، دولت دو بسته جدید ارزی اعلام کرد که تا حدودی افسار افزایش نرخ ارز را کشید. اینک خبرهای رسیده گویای تدوین پنج بسته حمایتی برای مردم و تولیدکنندگان است؛ گویا این بسته های حمایتی فراتر از آنچه ماه های قبل اجرا شده اند، در نظر گرفته شده که البته هنوز جزئیات و زمان اجرای آن اعلام نشده است.

امروز اخبار اقتصادی بر محوریت بسته های تشویقی در بخش آب و برق و همچنین بسته های حمایتی برای تولید و مردم قرار گرفت. همچنین خبر خوشی برای پرستاران جویای کار در خارج از کشور اعلام شد. اما در خبرهایی دیگر علل گرانی خودرو و گوشت مرغ از زوایای جدید مورد بررسی قرار گرفت و نشانه های نه چندان خوبی از بورس و بازار سرمایه به گوش رسید.

پنج بسته حمایتی از مردم و تولید به زودی اعلام می شود

رئیس برنامه و بودجه اعلام کرد که دولت با توجه به نوسانات ارزی پنج بسته حمایتی از مردم تدوین کرده که به زودی جزئیات آن اعلام می شود. به گفته نوبخت، یک بسته برای همه مردم است به این صورت که حداقل 25 قلم کالاهای اساسی و روزمره مردم که در سبد زندگی آنان قرار دارد، با ارز 4200 تومانی در اختیارشان قرار می گیرد و بخش دیگر به طور خاص برای اقشار آسیب پذیر جامعه یعنی پنج دهک از جامعه را شامل می شود.

بسته های تشویقی برای مشترکان خوش مصرف آب و برق

در خبر مهم دیگری، وزیر نیرو از تدوین بسته های تشویقی برای مشترکان خوش مصرف خبر داد که طبق آن می خواهند آب و برق مشترکان کم مصرف را معادل مبلغی که صرفه جویی شده پرداخت کنند. اردکانیان مصرف کنندگان آب و برق را در حال حاضر سه دسته دانست؛ دسته اول مشترکان خوش مصرف هستند که الگوی مصرف را رعایت می کنند و 70 درصد مشترکان برق و 75 درصد مشترکان آب در این گروه قرار دارند. گروه دوم صرفه جو هستند و کمتر از گروه اول مصرف می کنند و در نهایت گروه سوم با وجود اینکه بخش کمی از مصرف کنندگان را شامل می شود ولی حجم مصرف بسیار بالایی را به خود اختصاص داده اند و وزارت نیرو در تلاش است با برنامه مذکور این افراد را به سمت خوش مصرفی سوق بدهیم.

آلمان و انگلیس طالب نیروی کار ایران شدند

پول های سرگردان به بازار خودرو هجوم آورده اند

همچنین این روزها جهش ناگهانی و عجیب قیمت خودرو خریداران زیادی را پشت ویترین های لوکس نمایشگاه ها متوقف کرده است. این امر درپی نوسانات نرخ ارز صورت گرفته و همچنین خروج آمریکا از برجام و خروج شرکت های خودروساز بزرگ دنیا که پس از تصویب برجام در مسیر همکاری با خودروسازان ایرانی قرار گرفته بودند دسترسی شرکتهای ایرانی را به قطعت خودرو دشوار کرده است. در این باره عضو هیئت علمی دانشگاه علامه عامل دیگری را در افزایش قیمت خودرو، به ویژه در چند هفته اخیر در بازار آزاد بیان می کند که شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد. به گفته امینی، هجوم پول های سرگردان به بازار خودرو به دنبال تشدید کنترل دولت بر بازار ارز و سکه عامل مهم رشد شدید قیمت خودرو در بازار آزاد است. امینی تصریح کرد که تفاوت بالای قیمت کارخانه و بازار خودروها به انگیزه های دلالی و سفته بازی دامن زده و باعث شده گذشته از کسانی که برای تامین نیاز مصرفی خود به دنبال خرید خودرو از کارخانه ها هستند نزدیک به 100 درصد تقاضای خرید خودرو با اهداف سفته بازانه باشد.

و اما سود باز هم نصیب سفته بازار شد...

طی روزهای اخیر شاخص بورس توانست تراز 140 هزار واحدی را رد کند و بار دیگر به یک تراز تاریخی دست پیدا کند؛ اما رسیدن به این تراز تاریخی نشانه حال خوب بورس نیست، بلکه نشان از وضعیت کلی اقتصاد از جمله شرایط بازار ارز و نرخ دلار در سامانه نیما، سامانه سنا و بازار آزاد دارد، چراکه با افزایش نرخ ارز به طور طبیعی قیمت سهم ها در بورس افزایش می یابد و در نتیجه شاخص کل رشد می کند؛ بنابراین تنها عامل پر رنگ که این روزها باعث رشد قیمت ها و در نتیجه شاخص در بورس شده وضعیت نامطلوب در نرخ ارز است. چراکه مدتی است که بازیگران بازار سهام دید بلند مدت به سرمایه گذاری را به کلی فراموش کرده اند؛ صف های خریدی که در اندک زمانی به صف های فروش بدل می شوند گویای این موضوع است. این اوضاع سبب شده سفته بازان حرفه ای که با دید کوتاه مدت وارد معاملات می شوند بتوانند سود خوبی به جیب بزنند.

پلمب انبارها یعنی رفتن به سمت قحطی

درپی انتشار اخبار توقیف و پلمب انبارها به جرم احتکار که بارها در رسانه ملی پخش یا در شبکه های اجتماعی دست به دست شده است، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران مطرح کرده که پلمب کردن انبارها از سوی دولت تنها حرکت به سمت قحطی را تسریع می کند. به گفته میر محمد صادقی، راه حل تعیین نرخ مشخص و نظارت بر توزیع از سوی دولت است، چراکه پر بودن انبارها در شرایط کنونی کشور باعث افتخار است و حتما نشان دهنده احتکار نیست.

انتهای خبر/پیام ساختمان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

دیدگاه خوانندگان :


دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

صفحه اصلی خانه
×