نمایندگان از وضعیت سازمان میراث فرهنگی بی اطلاع هستند
لاهوتی با انتقاد از تعامل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با نمایندگان مجلس گفت: تاکنون هیچ یک از مسئولان سازمان گزارشی از ضعف و قوت های این سازمان در مجلس به ما ارائه نداده است. در حال حاضر نمایندگان از وضعیت فعالیت های سازمان میراث فرهنگی بی اطلاع هستند.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پیام ساختمان:
ساختار سازمان میراث فرهنگی معیوب است
سازمان میراث فرهنگی از نظر ساختاری دارای معایبی است که تا این ساختار بهبود پیدا نکند و اصلاح نشود هر شخصی که در راس این سازمان قرار بگیرد نمی تواند نقشی را که برای سازمان میراث فرهنگی پیش بینی شده خوب ایفا نماید.
مهرداد لاهوتی سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با پیام ساختمان گفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در گذشته یکی از معاونت های وزارت ارشاد بود .به جهت اهداف مهمی که برای این سازمان در نظر گرفته شده بود،سازمان به یکی از معاونت های ریاست جمهوری تبدیل شد.
وی افزود:متاسفانه این سازمان پاسخگو نیست.سازمانی هم که پاسخگو نباشد نمی توان به بررسی نقاط قوت وضعف آن پی برد و راهکاری برای پیشرفت آن ارائه داد.
لاهوتی یکی دیگر از معایب سازمان میراث فرهنگی را بر شمرد وگفت: این سازمان در به کار گیری توان بخش خصوصی ضعیف عمل کرده است.
لاهوتی ادامه داد:ایران از لحاظ داشتن جاذبه های گردشگری و آثار تاریخی جزو 10 کشور برتر دنیاست و در افق 1404 اهداف بلندی برای این سازمان در نظر گرفته شد که یکی از آنها کسب در آمدی حداقل 20 میلیارد دلاری است.
وی با اشاره به در آمد گردشگری در کشورهایی مانند ترکیه و مالزی گفت:در مقایسه با این کشورها که رتبه پایین تری از نظر داشتن جاذبه های گردشگری نسبت به کشور ما دارند در آمد آنها بیشتر است
وی تصریح کرد:سازمان در مجموع نتوانسته است اهداف اقتصاد گردشگری را که در دنیا رتبه بالایی دارد به خود اختصصاص دهد و اشکال از مدیران سازمان نیست و ساختار اداری حاکم مشکل دارد.
لاهوتی در ادامه به انتقاد از تعامل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با نمایندگان مجلس پرداخت و گفت: تاکنون هیچ یک از مسئولان سازمان گزارشی از ضعف و قوت های این سازمان در مجلس به ما ارائه نداده است. در حال حاضر نمایندگان از وضعیت فعالیت های سازمان میراث فرهنگی بی اطلاع هستند.
وی وجود تغییرات ثابت در مدیریت سازمان میراث فرهنگی را یکی از دلایل مشکلات این سازمان دانست وگفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به دلیل این که یکی از معاونت های ریاست جمهوری است، جابجایی ها با سرعت بالا در آن انجام می شود و نمایندگان نمی توانند بر این جابجایی ها نظارت داشته باشند. از دیگر سو مدیران این سازمان کارهای جانبی دیگری هم دارند، و همین موضوع باعث شده است به مسئولیت اصلی شان در سازمان رسیدگی کافی وکامل نداشته باشند.
وی در پاسخ به این سوال که راه حل مجلس برای حل این مشکل چیست ؟گفت:این موضوع مورد نگرانی مجلس است و طرحی تهیه شده که تا کنون 118 نفر از نمایندگان آن را امضا کرده اند.روابط سازمان با قوه مقننه بسیار ضعیف است .اگر ارتباط بر قرار شود می توان خلا های قانونی را نیز برطرف کرد تا سازمان به یک سازمان پاسخگو تبدیل شود.
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :