مجوزهای فله ای ،آفت صنعتی سازی
تا سال 87 برای گرفتن مجوز برای محصولات، راهی طولانی شاید دو یا سه سال را باید طی می کردیم تا به آن دست پیدا کنیم اما بعد از سال 88 صدور مجوزهای فله ای ضربه بزرگی به صنعتی سازی زد و تعریف از صنعتی سازی عوض شد و راه را بیراهه رفتیم.
مجوزهای فله ای ،آفت صنعتی سازی
پانل تخصصی جایگاه بخش خصوصی انبوه سازان در سیاست گذاری های آتی دولت و انتظارات متقابل از همدیگر،همزمان با برگزاری چهارمین نمایشگاه راه و شهرسازی در محل سالن اصلی مصلای بزرگ امام خمینی(ره) توسط انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پیام ساختمان ،مهندس نیکخواه عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان در این نشست تخصصی گفت:یکی از انتقادت ما به ترکیب شورای مسکن استان ها این است که جای بخش خصوصی در آن خالی است. یکی از انتظاران ما حضور یا حق رأی بخش خصوصی در نهادهای تصمیم گیری است.
عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان با اشاره به اینکه بزرگ ترین سرمایه دولت در بخش مسکن هزینه می شود اما به کیفیت آن اهمیت داده نمی شود،تاکید کرد: در حال حاضر مسئولان به این باور نرسیده اند که صنعتی سازی یک اصل، واقعیت و یک اجبار است نه انتخاب.در حال حاضر 30 درصد از مصالح ساختمانی به نخاله تبدیل می شود و تنها راه جلوگیری از اتلاف منابع این است که به سمت صنعتی سازی حرکت کنیم.
وی ادامه داد:تا سال 87 برای گرفتن مجوز برای محصولات، راهی طولانی شاید دو یا سه سال را باید طی می کردیم تا به آن دست پیدا کنیم اما بعد از سال 88 صدور مجوزهای فله ای ضربه بزرگی به صنعتی سازی زد و تعریف از صنعتی سازی عوض شد و راه را بیراهه رفتیم. لازم است وزارت راه و شهرسازی به عنوان یک سیاست گذار به این مسئله به خوبی رسیدگی نماید .
عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان در پایان اهداف انجمن را برشمرد و گفت: ما به دنبال رتبه بندی پیمانکاران صنعتی سازی در انجمن هستیم و این که با صنعتی سازی ساختمان، جریان ثروت در کشور به سمت حفظ منابع ملی و ارتقای ساخت وساز و کیفیت ساختمان پیش برود.
انتهای خبر/پیام ساختمان
این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :