menu
جستجو
ورود

ثبت آگهی رایگان

ارزآوری صادرات سیمان 30 برابر ارزبری تولید است

یک کارشناس صنعت سیمان گفت: حمایت از تولیدکنندگان سیمان نیازمند ایجاد پایانه های صادراتی است و در این صورت کیفیت سیمان ایران نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش پیام ساختمان، علی محمد بُد در مورد راهکارهای حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: صنعت سیمان برای ارتقاء کیفی و افزایش میزان تولیدات نیازمند ایجاد پایانه های صادراتی است.

وی ادامه داد: در صورت ایجاد این پایانه های صادراتی علاوه برافزایش کیفیت سیمان تولید داخل، شاهد افزایش میزان تولید و درنتیجه ارزآوری این صنعت خواهیم بود.

به گفته بُد، صادرات نیازمند رشد کیفیت است که از طریق نوسازی ماشین آلات صنعت سیمان و با اعطای تسهیلات دولتی فراهم خواهد شد.

این کارشناس صنعت سیمان در ادامه بابیان اینکه تولید باکیفیت نیازمند سرمایه گذاری است، گفت: تولیدکنندگان باید بتوانند ماشین آلات کارخانه ها را نوسازی کنند و در شرایطی که صنعت سیمان طی سال های گذشته با نگاه به تأمین نیاز داخل رشد کرده است، برای تغییر این نگاه و رشد صادرات نیازمند به روزرسانی تجهیزات کارخانه ها هستیم.

وی تصریح کرد: تولید یک تن سیمان، یک دلار ارزبری دارد و اگر این میزان سیمان صادر شود حداقل 30 دلار ارزآوری برای کشور صورت می گیرد. به همین دلیل توجه به صادرات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بُد بابیان اینکه سرمایه گذاران صنعت سیمان و افرادی که طی 3 یا 4 سال اخیر نسبت به ایجاد کارخانه سیمان اقدام کرده اند و حالا در پی افزایش نرخ دلار با مشکل بدهی ارزی روبرو شده اند، اظهار داشت: بالا رفتن قیمت ارز، تولیدکنندگان را در بازپرداخت تسهیلات ارزی با مشکل روبرو کرده است.

وی همچنین با تأکید بر لزوم حمل ونقل سیمان از طریق ناوگان ریلی گفت: هزینه حمل سیمان به وسیله قطار 40 درصد بالاتر از حمل ونقل جاده ای است و اگر دولت بابت حمل سیمان با قطار یارانه پرداخت کند شاهد تقویت صادرات سیمان خواهیم بود.

وی ادامه داد: در حال حاضر 65 تا 70 درصد ظرفیت صنعت سیمان فعال است که در صورت تقویت صادرات، این رقم نیز افزایش خواهد یافت.

انتهای خبر/پیام ساختمان

چاپ شده در هفته نامه پیام ساختمان شماره 333

فهرست مطالب شماره 333

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

دیدگاه خوانندگان :


دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

صفحه اصلی خانه
×